Profil

ALTEK startede med dybdelasergravering i 2D og 3D som speciale. Baggrunden indenfor værktøjsbranchen og erfaringen på området har gjort, at vi har en stærk position på feltet.

Laser-reparationssvejsningen af værktøjsdele kom ind som næste trin i en konstant udvikling og har ført til, at der nu også lasersvejses komponenter af meget forskellig art. Vi har løst mange forskellige opgaver indenfor medico-, elektronik- og sensorvirksomheder.

I dag kan ALTEK tilbyde rådgivning og udførelse af såvel enkeltløsninger som totalløsninger, da der ud over laserteknologien også rådes over en alsidig maskinpark, som både tæller cnc fræser, drejebænke, gnistmaskine, plansliber, microstråleanlæg, presser mm. Dette skaber en høj grad af fleksibilitet og mulighed for hurtig levering.

ALTEK har investeret i det måleudstyr, som kræves for at løse diverse komplicerede opgaver, eksempelvis en DeMeet 220 samt et Zeiss målemikroskop med indbygget kamera, der kan tage og målsætte billeder. Samtidig kan der udføres tidssvarende dokumentation af udført arbejde til sikring af en optimal kvalitet.

Hos ALTEK er kunden altid i centrum. Der sættes en ære i at levere et produkt der opfylder kundens ønsker, krav og behov, samtidig med levering til aftalt tid.

Profilblad: